Aprašymas
Vienos žymiausių vyninių klasikinis Amarone della Valpolicella Classico vynas iš 50 % Corvina Veronese, 30 % Rondinella, 15 % Corvinone, 5 % Oseleta vynuogių.
Vynas gaminamas iš rankomis skintos ir 4 mėnesius vėdinamoje patalpoje vytintos žaliavos. Vynas 30 mėnesių yra brandinamas didelėse 3500 litrų talpos Slavonijos ąžuolo statinėse. Ragaukite šį vyną vieną, taipogi puikiai dera su sodriais raudonos mėsos troškiniais, jautienos bei žvėrienos patiekalais, brandžiais kietais pikantiško skonio sūriais. Patiekimo temperatūra 18–20 °C. „Tommasi“ vyno ūkis, plačiai pasaulyje žinomas Valpolicella Classica DOC vyno gamintojas, išsidėstęs pačiame Valpoličelos zonos širdyje, nedideliame miestelyje Pedemonte, Veronos šiaurės rytuose, Lessini kalnų papėdėje, netolies Gardos ežero. Įkurtą 1902 metais „Tommasi Viticoltori“ vyninę valdo jau 4-oji Tommasi šeimos karta, su kuria prasidėjo jų ambicingas investicinis projektas, skirtas įgyti žemes geriausiuose Italijos vynų regionuose. Šiuo metu, greta istorinių vynų iš Valpolicella Classica regiono, „Tommasi“ asortimente puikuojasi vynai iš Maremos Toskanoje, pagaminti vyninėje „Poggio al Tufo“,prosecco vynai gaminami „Filodora Estate“ vyninėje Trevize, taip pat vynai iš Mandurijos Apulijoje, gaminami „Masseria Surani“ vyno ūkyje, iš Oltrepo Pavese zonos Lombardijoje – vyninė „Tenuta Caseo“ ir galiausiai, vynai gaminami 2015 metais įsigytoje vyninė „Casisano“, kuri įsikūrusi Montalčino apylinkėse, Toskanoje.