Aprašymas
Vynas gaminamas iš pasirinktų vynuogių, surinktų vynuogynuose Gruzijos Kachetijos regiono Tsinandali mikro zonoje. Zona yra dešiniajame Alazani upės krante. Jis atsuktas į Kindzmarauli kitoje slėnio pusėje. Prieš apdorojimą aukščiausios kokybės vynuogių temperatūra nukrenta iki 12°C. Vynuogės susmulkinamos ir presuojamos naudojant pneumatinius presus su centrine membrana. Vynas yra apdorotas šaltu maceracija. Jis brandinamas batonavimo metodu.
Vynas yra šviesios šiaudų spalvos. „Tsinandali“ turi vaisių aromatą, jaučiamas kunigaikštienės kriaušių ir abrikosų tonų dominavimas. Skonis sodrus, aksominis.
Šis vynas dera su daržovių salotomis, jūros gėrybėmis ir žvėriena.
Patiekimo temperatūra – 12°C.
Kilmės šalis: Gruzija.
Stiprumas: 13,5%.