Aprašymas
Japonijos Masahiro Distillery įkurta 1883 metais, o distileris Shobun Higa įkvėptas Okinawa tradicijų ir kultūros, naudojo (ir tebenaudoja) vietinį Awamori ryžių spiritą Okinawa The Japanese Craft Gin distiliavimui. Kitaip nei Vakarų šalių distiliuotojai, šis džinas distiliuojamas dviejose skirtingose distiliavimo kamerose, ir tai lemia unikalų jo skonį, kurio nerasite niekur kitur. Kadagio uogos derinamos su penkiais botaniniais augalais – Goya, Guava Leaves, Roselle, Shekwasha ir Long Pepper.
Okinava – tai pietinė Japonijos sala tarp dviejų vandenynų, padengta mineralų turtingu dirvožemiu. Žvelgiant iš istorinės perspektyvos, Okinava buvo Rytų Azijos kultūros sankirta, todėl Okinavoje gausu žemės ūkio produktų.
Nosyje citrusinių vaisių aromatas su gaivumu, kylantis iš tradicinio Japoniško ryžių spirito
Gomuryje gaivumas su citrusinių vaisių ir pietinių augalų, kilusių iš Okinavos aromatais